Fii Sanatos

💣 in Romania! Cu cine se zvoneste ca s-a cuplat Bianca Dragusanu! Lovitura primita de Alex Bodi! Nume greu

| 0 comments

Bianca Drăgușanu a intrat în noul an singură, vedeta s-a despărțit de Alex Bodi cu câteva zile înainte de Revelion. Cei doi nu au oferit prea multe detalii, însă la scurt timp bărbatul s-a afișat în compania fostei sale soții, pentru care se spune că ar fi părăsit-o pe Bianca.

O nouă ipoteză a fost lansată de curând, o amică a lui Alex Bodi l-a întrebat pe rețelele de socializare: “S-a cuplat Bianca cu Josip?”. Alex nu a oferit niciun răspuns, astfel că nimic nu a fost confirmat. Bianca şi Josip s-au cunoscut pe vremea când vedeta era cu Alex Bodi, croatul petrecând alături de aceştia un concediu în Dubai. Josip a fost şi el căsătorit, având o fiică din acea căsnicie.

Croatul Josip Heit este şeful lui Alex Bodi în compania Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Alex Bodi îl consideră pe Josip cel mai bun prieten al său şi îl numeşte, de fiecare dată, „fratele meu”.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi erau de nedespărțit și nimeni nu se aștepta ca cei doi să ia o decizie radicală și să termine povestea lor de dragoste. S-au întâlnit, s-au văzut și s-au plăcut. Totul anunța o iubire furtunoasă și chiar așa a fost. Până la un moment dat.

Bianca se pozează în continuare în ipostaze sexy, iar pe chipul ei nu se vede vreo urmă de tristețe. Fanii ei însă speră la o împăcare între ea și Alex Bodi.

„E bine că nu mai eşti cu Alex, meriţi ceva mai bun”, a scris o fană în dreptul unei fotografii publicate de Bianca. „Din punctul meu de vedere, a fost cel mai potrivit cuplu şi sincer, niciodată nu am văzut-o pe Bianca atât de fericită”, a spus o altă urmăritoare. „Adevărat, erau superbi amânoi, eu tot sper să se împace. Sunt sigură că ei tot se iubesc”, a intervenit o a treia fată în discuţie.

galerie foto