Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

5 Zodii cu care NU E BINE să te pui atunci când sunt NERVOASE!

| 0 comments

Cu toţii suntem arţăgoşi din când în când, însă unele zodii sunt recunoscute pentru reacţiile lor exagerate atunci când sunt nervoase.

Nu este un secret că nu trebuie să te pui cu cineva dacă ştii cum reacţionează la nervi, însă noi te ajutăm să afli de cine să te fereşti:

Taur
Taurii sunt foarte încăpăţânaţi şi nu fac compromisuri indiferent de situaţie. Atunci când sunt supăraţi, există prea puţine lucruri pe care i le poţi spune ca să se calmeze. Chiar dacă de cele mai multe ori motivele lor sunt serioase şi corecte, ei au nevoie de timp pentru a trece peste. Atunci când sunte nervoşi sau frustraţi, aceştia pot fi extrem de gălăgioşi şi nu au răbdare deloc cu persoanele cu care interacţionează în momentele tensionate.

Leu
Leii sunt foarte dramatici şi dominanţi. Atunci când sunt supăraţi, ei cred cu tărie că au dreptate şi nu vor face niciun pas înapoi în faţa oricărui argument. Se aprind foarte repede şi nu se tem să recurgă la insulte atunci când chiar sunt supăraţi pe cineva. Exagerează de cele mai multe ori cu furia lor şi chiar dacă îşi dau seama de asta, ei nu vor recunoaşte niciodată acest lucru şi vor refuza să îşi ceară scuze.

Scorpion
Scorpionul este asertiv şi iubeşte să aibă mereu dreptate.
El este ranchiunos şi răzbunător şi nu cedează prea uşor atunci când este nervos. Se remarcă printr-o agresivitate pasivă şi prin remărci tăioase atunci când te aştepţi mai puţin. Cu toate că Scorpionul este în general calm şi distant, el poate deveni rău şi obraznic atunci când este iritat de ceva sau cineva.

Săgetător
Săgetătorii nu sunt de obicei răi, dar atunci când sunt nervoşi vor spune absolut orice! Fiind un semn de foc, aceştia iau foc şi devin obraznici din când în când apelând la un limbaj destul de agresiv. Atunci când sunt supăraţi, Săgetătorii se descarcă prin cuvintele lor, dar sunt capabili să îşi ceară scuze pentru izbucnirea lor imediat ce se calmează.

Capricorn
Capricornii sunt de obicei foarte calculaţi şi responsabili. Chiar dacă de regulă nu are izbucniri emoţionale, uneori furia pune stăpânire pe el. Fiind compleşit de acest sentiment, el nu se teme să îşi direcţioneze criticile spre cea mai apropiată ţintă. Un Capricorn este perserverent şi o va ţine mereu pe a lui, având tendiţa mai degrabă să dea vina pe alţii.
SURSA