Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

8 alimente care „hranesc” celulele canceroase! NU LE MAI CONSUMATI!

| 0 comments

Principala cauza pentru care se moare in zilele noastre este cu siguranta cancerul. Poate va este greu sa credeti, insa in momentul de fata sunt peste 1.5 milioane de oameni care sunt diagnosticati cu cancer.

Din acet motiv, Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis sa initieze o campanie prin care sa aduca la cunostinta oamenilor de pretutindeni care sunt principalele alimente care incurajeaza dezvoltarea cancerului si a celulelor canceroase din corp.

Din pacate, dieta moderna este arhiplina de aceste alimente cancerigene. In acest articol vom incerca sa va familiarizam cu cateva dintre alimentele care nu trebuie sub nicio forma consumate.

1. Somonul de crescatorie
Potrivit studiilor, somonul de crescatorie contine o mare cantitate de dioxina, PCB si alte substante cancerigene. Chimicalele PCB inhiba productia de estradiol (hormon principal feminin) si incurajeaza celulele din tumorile canceroase sa se dezvolte. Alimentatia somonului de crescatorie este bazata pe diverse substante contaminate, antibiotice si alte ingrediente care cauzeaza sanatatii omului.

Spre deosebire de consumul somonului salbatic, consumul somonului de crescatorie creste riscul aparitiei cancerului din cauza concentratiei puternice de PCB din acesta. Din pacate, somonul salbatic este mult mai dificil de gasit si mult mai scump. Spr exemplu, in Statele Unite, 60% din somonul consumat este somon de crescatorie.

2. Rosiile din conserva
Peretii interiori ai conservelor contin BPA astfel incat mancarea sa fie protejata de metalul din care este cofectionata conserva. BPA-ul este o substanta chimica extrem de periculoasa folosita in manufacturarea rasinei si a plasticului. Cercetatorii au descoperit ca BPA-ul, odata in organism, actioneaza intocmai ca estrogenul, conectandu-se la aceiasi receptori ca estrogenul real. Lucrul aceste este foarte periculos pentru ca se pot creea dezechilibre hormonale care duc la obezitate, cancer, diabet si infertilitate. Nu mai cumparati rosii la conserva, cumparati intotdeauna rosii proaspete!

3. Bauturile carbogazoase
Toate bauturile carbogazoase contin aspartam. Aspartamul este un indulcitor artificial care, conform studiilor, este una dintre cauzele dezvoltarii tumorilor la san si al nodulilor din sange si nodulilor limfatici. In plus, aspartamul provoaca si rezistenta la insulina. Autoritatea Europeana de Siguranta a Alimentelor a publicat aproximativ 20 de studii prin care au aratat ca aspartamul poate fi cauza unor numeroare boli, inlcusiv cancerul si dificultati sau probleme ale nasterii in cazul femeilor. Consumul regulat de bauturi carbogazoase poate provoca si infarct.

4. Popcornul preparat la cuptorul cu microunde
Popcornul, atat de familiar printre noi toti, este impachetat in pungi extrem de toxice care afecteaza puternic ficatul si sistemul imunitar. S-a demonstrat ca ambalajul popcorn-ului contine acid perfluorooctanoic care este cauza a numeroare boli si probleme de sanatate. Agentia de Protectie a Mediului din Statele Unite confirma ca acidul perfluorooctanoic poate fi cancerigen. In plus, popcornul este facut cu ulei de soia si alti aditivi cum ar fi propilgalat-ul, ambele provoand afectiuni ale pielii si probleme digestive.

5. Chipsurile din cartofi
Cea mai populara gustare, mai ales pentru copii, sunt chipsurile. Acestea sunt bogate in calorii si consumate in exces pot duce la o ingrijoratoare crestere in greutate. In plus, chipsurile pot duce la hipertensiune deoarece contin foarte mult sodiu. De asemenea, chipsurile contin aditivi artificiali si alte substante chimice care sunt cancerigene. Modul in care sunt preparate chipsurile este la randu-i foarte periculos. Acestea sunt gatite la temperaturi foarte mari ducand la producera acrilamidei, de asemenea cancerigena.

Citeste mai departe AICI