Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

A adăgat SARE în ȘAMPONUL ei obișnuit, după care observat ceva FANTASTIC chiar de la prima spălare!

| 0 comments

Te-ai gândit vreodată că sare nu este bună doar în bucate? Probabil este o întrebare retorică, însă este bine să știi are proprietăți miraculoase dacă este folosită pentru înfrumusețare. Acest ingredient ajută foarte mult la îngrijirea părului, a pielii, dar și a tălpilor.

Dacă ai un păr care se îngrașă foarte repede, atunci sare ar trebui să fie cel mai bun aliat al tău. Aceasta previne apariția excesului de sebum de la nivelul scalpului, conform feminis.ro. Tot ce trebuie să faci este să adaugi 2-3 linguri de sare în şamponul tău, să amesteci foarte bine şi apoi să îl foloseşti în mod obișnuit. După doar câteva spălări, vei observa cu surprindere că părul tău nu se mai îngraşă atât de repede.

Sarea îți face pielea mai catifelată:
Amestecă două linguri de sare cu o jumătate de cană de ulei de cocos. Vei obține un scrub foarte bun pe care îl poți folosi atât pentru față, cât și pentru corp. Pielea ta va arăta extraordinar și va fi foarte moale.

De asemenea, dacă ai tălpile aspre şi călcâiele crăpate, atunci foloseşte un amestec făcut din 2 linguri de sare şi o cană de ulei de măsline. Masează picioarele cu acest amestec și vei observa o schimbare vizibilă imediat.
SURSA