Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Ai aceste gropite pe spate? Daca da, esti o persoana speciala! Iata ce semnifica acest lucru!

| 0 comments

Corpul omenesc prezinta numeroase semne, unele mai ciudate decat altele si fiecare corp in parte are caracteristicile lui. Nu exista doua persoane care sa aiba exact acelasi corp. Este adevarat, anumite trasaturi le mostenim de la parintii nostri, culoarea parului, inaltimea, structura, marimea pe care o avem la picior si asa mai departe.

Sunt , insa, alte caracteristici mai subtile ale corpului nostru care ne apartin in totalitate si care pot spune foarte multe lucruri despre sanatatea noastra. Una dintre aceste trasaturi subtile este reprezentata de adanciturile de la spate. Nu toata lumea le are, in cazul in care nu ati observat pana acum. Daca nu le aveti, s-ar putea sa simtiti gelozie fata de cei care le au. Aceste doua adancituri se numesc gaurile lui Venus in cazul femeilor, sunt ca doua cercuri mici si se formeaza in partea de jos a spatelui.

In cazul barbatilor poarta numele de Apollo. Acestea sunt localizate intr-un loc in care cele doua oase se conecteaza cu pelvisul si pot fi observate doar la persoanele care au aceasta predispozitie genetica, nu la toata lumea. Stiintific, adanciturile se numesc ”fossae lumbales laterales (fose lombare laterale”). Sunt ”create” de un ligament care conecteaza osul iliac de osul sacru. Vizibiliatea lor este data de articulatiile care fac aceasta legatura, dar si de… mostenirea genetica sau de greutatea corporala.

Care este semnificatia gropitelor lui Venus?
Mai ales fiindca se observa mult mai usor la persoanele cu talie de invidiat, aceste gropite sunt un semn al frumusetii. Ceea ce se mai spune, insa, este ca persoanele cu gropite la spate sunt bune la pat. Explicatia este data de modul in care sunt plasate oasele si muschii si circulatia sangelui care, aparent, este mai buna in cazul acestor persoane, ceea ce le face sa atinga un orgasm rapid si intens.

Un argument plauzibil pentru care v-ati dori sa aveti aceste gropite la spate este ca sunt o dovada a faptului ca aveti un stil de viata sanatos, un corp de invidiat si multa energie de consumat. Daca nu le aveti, nu trebuie sa va faceti griji, prin intermediul exercitiilor fizice, puteti ajunge sa aveti aceste gropite.
SURSA