Fii Sanatos

Ai luat bacul?

| 0 comments

Pacientul la psihiatru: „Doctore, am o problema. In fiecare seara, cand ma culc, am impresia ca e cineva ascuns sub pat. Atunci ma scol ca sa ma uit si bineinteles ca acolo nu-i nimeni. / Ma culc la loc, dar dupa un timp ma gandesc ca poate nu m-am uitat bine. Me dau jos iar si ma uit sub pat, fara niciun rezultat, desigur. / Pe scurt, desi imi spun ca e o tampenie, simt mereu nevoia sa ma asigur ca nu-i nimeni sub pat. / Doctore, chestia asta imi distruge viata; puteti face ceva?” / Psihiatrul: „Hm, da, da… Obsesional-compulsiv… Aveti in vedere 4 ani de sedinte de psihoterapie, cate trei pe saptamana, si va vindec de obsesia asta.” / Pacientul: „Si cam cat o sa ma coste, doctore?”

Psihiatrul: „100 $ pe sedinta” / Pacientul: „Hm, cred c-o sa ma mai gandesc…” / Sase luni mai tarziu, psihiatrul se intalneste cu pacientul intamplator pe strada: „Domnule, de ce n-ati mai revenit pe la cabinetul meu?” / Pacientul: „Cu 100 $ sedinta? Baiatul care-mi aduce pizza mi-a rezolvat problema cu doar 5 $.” / Psihiatrul: „Baiatul cu pizza?/ Chiar asa? / Si cum a procedat?” / Pacientul: „M-a sfatuit sa tai piciorele de la pat!”

Bonus: Deghizarea corecta. În ziua carnavalului un negru își cheama un taxi. / Fiind in pielea goală se grabește să urce în mașină. / Șoferul se uită mirat si observă că are o cireașă între dinți, apoi intreabă: / – Dacă nu sunt indiscret, dumneavoastră în ce v-ați deghizat? / Negrul îi arata cireașa dintre dinți și-i spune: / – Sunt prăjitură de ciocolată umplută cu cirese .

Pornesc la drum, dar la un moment dat le sare un copil în față după o minge, taximetristul trebuind să frâneze brusc și tipul înghite cireașa. / Negrul foarte revoltat strigă la șofer: / – Din cauza ta am înghițit cireașa! La următorul magazin cobori și îmi cumperi altă cireașa! / Nu-i convine taximetristului, dar se oprește totuși la magazin si merge să cumpere cireașa. / Peste câteva minute revine la mașina:

– Nu au cireșe aici! Folosește și tu asta! Și-i dă un borcan de marmeladă. / Negrul foarte confuz: / – Băi nene, ce să fac eu cu marmelada? / – O bagi și tu în fund și iți schimbi deghizarea în gogoașă arsă, umplută cu dulceață!