Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Alimente pe care sa nu le tii in frigider niciodata! Mergi si scoate-le acum! Spune-le si altora, putina lume stie acest lucru!

| 0 comments

In magazinele mari, alimentele sunt aranjate astfel Incat sa se pastreze proaspete si sa nu-si schimbe culoarea si textura.

Ceapa mucegaieste: Este foarte important sa nu depozitezi ceapa In frigider, pentru ca frigul o Inmoaie si, din cauza umiditatii, Incepe sa se mucegaiasca, alterand gustul si altor alimente din frigider.

Painea se intareste: Ca sa-i prelungesti valabilitatea, nu tine painea In frigider. Este o solutie, Intr-adevar, dar nu cea mai buna.

Miere: Nu se strica, deci nu este nevoie sa o tii la frigider. Aceasta rezista si cativa ani la temperatura camerei, cu conditia sa fie pastrata Intr-un borcan Inchis ermetic si ferit de lumina.

Cafeaua: Daca o tii la temperatura scazuta, In ambalajul ei dar fara capac sau fara sa fie Inschis ermetic, risti sa bei cafeaua cu un gust alterat. In plus, aceasta absoarbe si alte mirosuri din frigider. Pastreaz-o la temperatura camerei.

Rosii: Pastrezi rosiile la rece, ca sa-si pastreze fermitatea si prospetimea? Este o alta greseala frecventa. Nu doar ca rosiile vor fi moi si fainoase, cand le scoti din frigider, dar uneori au si alt gust.

Ouale se tin la temperatura camerei, in cofragul de carton In care au fost cumparate. Daca sunt lasate la rece, de exemplu, Intr-un vas deschis, coaja oualor tinde sa absoarba mirosurile celorlalte alimente, care le pot influenta gustul.
Sursa