Fii Sanatos

Andreea Marin, sexy in costum de baie, la sauna! Si-a facut cateva selfie-uri cu decolteul mai ceva ca o adolescenta!

| 0 comments

Zana de alta data nu mai este deloc pudica si la 44 de ani pozeaza sexy rau de tot de la sala.

Andreea Marin sexy in costum de baie la sauna! Si-a facut cateva selfie-uri sexy! In ultima perioada Andreea Marin a inceput sa mai renunte la inhibitii si pentru a ramane in continuare in atentia publicului este dispusa sa faca lucruri pe care alta data nu le-ar fi incercat.

În urmă cu mai puţin de o lună, Andreea Marin a împlinit 44 de ani, iar anul 2019 l-a început lipsită de inhibiţii, postând pe reţelele de socializare mai multe fotografii în care apare doar în costum de baie. Andreea Marin se lauda cu stilul ei sanatos de viata si cu curele de detox pe care le tine.

La cei 44 de ani ai sai „Zana” continua sa arate foarte bine si nu se ascunde sa le arate asta si fanilor atunci cand pozeaza in costum de baie. Daca inainte era extrem de rezervata cu viata ei intima si cu aparitiile acum Andreea e mult mai deschisa.

Recent a postat o serie de fotografii cu ea in costum de baie de la sauna. Transpirata si uitandu-se fix in camera Andreea si-a facut o serie de selfie-uri exact ca orice pustoaica din ziua de astazi. Unghiurile atent studiate si costumul de baie au facut-o sa arate foarte bine in imagini si pe alocuri fiind chiar sexy.

„De dimineaţă până seară, tot felul de proceduri. În general alergi între proceduri. Te simţi energic, mult mai clară, ai viziunea mult mai clară, vezi, auzi mult mai bine. Celulita ştii bine că este cauza retenţiei de apă şi elimini mult din ce te deranjează vizual. Este foarte plăcută dar din păcate nu am voie decât să o fac din 2 în 2 zile aceeaşi procedură. E ca un masaj cu 10 mâini pe tine în acelaşi timp şi pur şi simplu vrei să dormi“, a spus Andreea Marin intr-o interventie la Antena Stars.

galerie foto