Fii Sanatos

Antonia & Velea au ajuns de urgență la spital cu unul dintre copii, iar noi avem primele imagini!

| 0 comments

Antonia și Alex Velea, doi dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, au trecut prin clipe dificile, marți, după ce mezinul lor a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de-a dreptul emoționante.

Cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul românesc a avut parte de momente de neliniște, în cursul zilei de marți, atunci când Akim, mezinul Antoniei și al lui Alex Velea, a avut nevoie de îngrijirile medicului.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, le-a întâlnit pe cele două vedete în fața unei renumite clinici private din Capitală, acolo unde l-au dus de urgență pe micuțul lor Akim.

Vizibil tensionați din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă băiețelul lor, Antonia și Alex Velea au coborât în mare grabă din bolidul de lux care a fost condus de șoferul cântărețului.

S-au grăbit să ajungă la medic
Imediat ce șoferul a parcat bolidul de lux, în fața cunoscutei clinici, Alex Velea, care a preferat să stea pe locul din dreapta, a coborât grăbit pentru a-și ajuta partenera de viață, care îl ținea în brațe pe micuțul Akim.

Ca un tată grijuliu și responsabil, cântărețul și-a luat fiul în brațe și, după ce i-a oferit un pupic pe obraz, s-a îndreptat grăbit spre cabinetul medicului, acolo unde s-a asigurat că micuțul său va avea parte de un tratament ca la carte din partea cadrelor medicale.

Cei doi artişti au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

galerie foto