Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Are 52 de ani dar arata de 30!! Vezi ce mananca si cu ce isi da zilnic pe piele femeia care nu mai imbatraneste!

| 0 comments

A descoperit secretul longevității. Este vorba despre o femeie din Marea Britanie care la vârsta de 52 de ani arată formidabil. Toate acestea datorită faptului că adoptă un mod sănătos de viață printr-o alimentați corectă și câteva proceduri simple de menținere a tinereții. Dieta ei se bazează în totalitate pe vegetale și proteine care vin în combinație cu sportul.

Afla mai multe despre secretul ei:
Pamela Jacobs spune că secretele ei sunt alimetația sănătoasă, uleiul de cocos și crema de protecție solară, informează doctorulzilei.ro.

In ce consta dieta: Pamela are o dietă bazată pe vegetale și proteine sănătoase provenite din pește, precum somonul. Majoritatea mâncărurilor pe care le consumă sunt condimentate cu ghimbir și turmeric.

– La micul dejun mănâncă ouă fierte cu pâine fără gluten sau fulgi de ovăz cu iaurt, fructe de pădure și nuci. După masă bea un pahar de apă de cocos cu un supliment de fier.

– Prânzul constă într-o salată preparată acasă dimineața și conține de obicei un ameste de spanac, kale, porumb, roșii, măsline, avocado, coriandru și busuioc. Porția de proteine și-o ia din pește, ouă sau pui și dressingul salatei este format din ulei de măsline și suc de lămâie. ”De asemenea, adaug piper cayenne și o grămadă de piper negru”, adaugă Pamela.

– La cină preferă o porție de pui, pește gras sau friptură de miel cu un munte de legume.

De asemenea, mănâncă un pumn de migdale, humus sau țelină, între mese și bea apă cu lămâie.

Exercitii:
Merge la sală o dată pe săptămână, face saună timp de 10 minute și apoi un duș rece.

Ingrijirea pielii:
Pamela își hidratează pielea cu ulei de cocos de două ori pe zi și niciodată nu iese din casă fără să se dea cu cremă de protecție solară.
Sursa