Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Așa ceva nu ai mai încercat până acum! Dacă știai, era bine! Cele două ingrediente SIMPLE și NATURALE care șterg pur și simplu RIDURILE!

| 0 comments

Fiecare femeie își dorește să rămână cât mai mult timp tânără și frumoasă, însă în mod inevitabil, anii vor lăsa urme pe chip. Din acest motiv, tratamentele de scumpe antirid sunt mereu la mare căutare, dar asta nu înseamnă că dau și rezultate bune.

Dacă și tu te-ai săturat de inesteticele riduri care îți trădează vârsta, care ți-au apărut încă din tinerețe, atunci este momentul să încerci ceva nou. Atunci când cremele nu acționează așa cum ne-am dori, este momentul să dăm o șansă tratamentelor naturale.

Trebuie să știi că există rețetă foarte simplă care are efecte benefice asupra tenului. Acesta va deveni mai elastic, mai luminos, iar ridurile se vor netezi, potrivit sanatosi.com.

Ingrediente:
– 2 linguri de frunze de pătrunjel
– o lingură de suc de lămâie
– 200 ml de apă

Mod de preparare:
Fierbe pătrunjelul în apă timp de 15 minute, apoi lăsă lichidul să se răcească, apoi strecoară-l. După care adaugă lămâie și pune loțiunea rezultată într-un vas de sticlă în frigider.

Folosește această loțiune dimineața și seara în fiecare zi, pe pielea curată. Ea se aplică cu ajutorul unui disc de bumbac demachiant și se masează zonele cu probleme (fruntea, zona din jurul ochilor, etc.) Vei observa efecte vizibile încă de la primele aplicări.
SURSA