Fii Sanatos

Care este pluralul substantivului ”foame”?

| 0 comments

Vine la coafor un tip cam chel… avea doar patru fire de par. / -Pai bine domnule,si cum ai vrea sa te aranjez? / -Cu carare pe mijloc, doua fire intr-o parte si doua intr-o parte. / Peste un timp ii mai cade tipului un fir si se gandeste sa-si aranjaze iar parul.

Frizerul:-Ei, acum cum il aranjam? / -Pai asa shic cu carare intr-o parte./ Cand ramane 2 cu fire./ -Pai cu carare pe mijloc, cu altfel?. / Dar ii mai cade un fir…Coafezul: / -In ce parte il aranjam? / -Ei p-asta lasa-l valvoi.

Bonus: Deghizarea corecta. În ziua carnavalului un negru își cheama un taxi. / Fiind in pielea goală se grabește să urce în mașină. / Șoferul se uită mirat si observă că are o cireașă între dinți, apoi intreabă: / – Dacă nu sunt indiscret, dumneavoastră în ce v-ați deghizat? / Negrul îi arata cireașa dintre dinți și-i spune: / – Sunt prăjitură de ciocolată umplută cu cirese .

Pornesc la drum, dar la un moment dat le sare un copil în față după o minge, taximetristul trebuind să frâneze brusc și tipul înghite cireașa. / Negrul foarte revoltat strigă la șofer: / – Din cauza ta am înghițit cireașa! La următorul magazin cobori și îmi cumperi altă cireașa! / Nu-i convine taximetristului, dar se oprește totuși la magazin si merge să cumpere cireașa. / Peste câteva minute revine la mașina:

– Nu au cireșe aici! Folosește și tu asta! Și-i dă un borcan de marmeladă. / Negrul foarte confuz: / – Băi nene, ce să fac eu cu marmelada? / – O bagi și tu în fund și iți schimbi deghizarea în gogoașă arsă, umplută cu dulceață!