Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Cat de mult a slabit Viorica de la Clejani: “Esti pe jumate fata de cum erai!” Aceasta a explicat care este SECRETUL ei! Orice femeie poate arata asa intr-un timp scurt, e atat de simplu!

| 0 comments

Viorica de la Clejani, mai slabă ca niciodată. Cântăreața a dezvăluit care este secretul siluetei sale.

Viorica de la Clejani, care a împlinit 44 de ani în luna februarie a acestui an, a fost dintotdeauna o femeie cu forme generoase. Însă, soția lui Ioniță de la Clejani, și-a dorit mereu să mai slăbească. Acum, cântăreața, care are doi copii, a apărut la o emisiune de televiziune și a impresionat cu silueta ei.

Viorica de la Clejani, mai slabă ca niciodată. Poartă corset și ține regim:

Viorica de la Clenaji a fost invitată, împreună cu soțul ei, Ioniță de la Clejani, la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars. Artista a impresionat cu silueta afișată, cu multe kilograme în minus.

Întrebată care este secretul siluetei sale de acum, Viorica de la Clejani a explicat:

„N-am făcut nimic să slăbesc. Am un corset pe care îl port. Am început o dietă cu o bucată de sfeclă, ţelină şi morcov. Pot să mănânc doar asta. Ioniţă nu mă lasă să fac operaţie de stomac, nici să îmi pun silicoane, nimic. Nu mă lasă. Pentru orice îi cer bani soţului meu”.

Partenerul ei de viață, Ioniță de la Clejani, a intervenit:

„Să te ţină Dumnezeu să rezişti. Şi ea şi Marga. Viorica e o femeie împlinită, ai ceva de spus din toate punctele de vedere, dacă te mai vaiţi la televizor vreodată, jur că nu mai vin cu tine. Noi ne iubim numai la televizor”.
SURSA