Fii Sanatos

Catalin Maruta dă din casă! A recunoscut cu ce zestre avea Andra când a luat-o de soție. Îți vei schimba radical părerea

| 0 comments

Cătălin Măruță a oferit un amplu interviu pentru Click! Live, iar subiectele abordate au fost diverse.

S-a pornit de la începuturile activității lui Cătălin, ajungându-se – treptat, din întrebare în întrebare – și la viața personală, nu numai profesională. S-a discutat despre amintiri și planuri de viitor, atingându-se, la un moment dat, subiecte precum sarcina Andrei, relația lui Cătălin cu soacra sau… zestrea pe care a adus-o Andra după căsătorie.

Cătălin Măruță a atins nu numai subiectul fierbine ”sarcina Andrei”, dar și relația pe care o are cu… soacra sa și, bineînțeles, zestrea pe care a adus-o Andra după ce s-au căsătorit.

Întrebat de realizatorul Click! Live, Alexandru Catalan, care este zestrea Andrei, cu ce a venit ea atunci când au format o familie, Cătălin a spus clar: „caracterul și felul în care a fost crescută”.

În ceea ce privește relația cu soacra, Cătălin Măruță nu s-a ferit să recunoască faptul că este vorba despre o relație excepțională. Principalul ajutor în casa familiei Măruță este chiar mama Andrei, cu care Cătălin are o relație extraordinară. Îi apreciază talentele culinare, dar, mai ales, apropierea ei de cei doi nepoți, David și Eva.

„Cu mama soacră mă înțeleg extraordinar. Este o femeie excepțională, e cea mai bună bunică, ne ajută cu copiii, e bunica ideală, le cumpără mereu câte ceva. Și gătește extraordinar”, a dezvălui Măruță în emisiunea Click! Live.

sursa