Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Ce CUMPENE ai in viata in functie de zodie!

| 0 comments

“Destinul ți-l faci tu, cu mâinile tale”, spune o vorbă. La fel și lucrurile mai puțin plăcute din această viață. Cumpenele pe care le avem sunt rezultatul firii noastre și al acțiunilor pe care le întreprindem. Cum roata se întoarce mereu, fiecare va avea de plătit un preț al faptelor pe care le-a comis cândva.

În cazul zodiilor, caracteristicile acestora le va face mai predispuse la anumite cumpene și evenimente nefericite, care le va marca toată viața. Fie că este vorba de ignoranța lor sau de sensibilitatea pentru tot îi înconjoară, fiecare nativ al zodiacului se va confrunta la un moment dat cu o situație dificilă ce îl va schimba pentru totdeauna.

Berbec
Se știe că berbecii sunt cei mai încăpățânați din zodiac. Această încăpățânare îi face uneori să aibă niște reacții exagerate, chiar violente. Din acest motiv, este foarte posibil să își piardă iubirea vieții lor din cauza temperamentului. Deoarece se pun mereu pe primul loc, persoana iubită se va simți neglijată și chiar folosită. Ei trebuie să învețe să îi aprecieze mai mult pe cei din jurul lor și să își stăpânească reacțiile exagerate.

Taur
Dintre toate zodiile, Taurii sunt cei mai leneși. De parcă acest lucru nu este suficient, ei mai sunt și încăpățânați. Această combinație fatală îi va face să piardă o funcție importantă, cu care nu se vor mai întâlni niciodată. Taurii trebuie să fie mai activi și mai dornici de afirmare în ceea ce fac, pentru a nu lăsa astfel de ocazii să le scape.

Gemeni
Gemenii sunt niște persoane superficiale și nu pun prea mult preț pe devotament și prietenie. Ei își vor pierde cei mai buni prieteni pentru că le place să bârfească lumea pe la spate. Cele două fețe pe care le au îi vor face pe cei din jurul lor să nu mai aibă încredere în ei deloc și să se detașeze de prezența lor. Ei vor fi mereu persoanele de care toți se vor feri.

Rac
Deoarece sunt foarte sensibili, Racii tind să exagereze totul. Pentru ei, viața este ca un câmp de bătălie în care toată lumea îi atacă. De aceea, ei mereu sunt în defensivă, chiar dacă nu există nicio amenințare reală. Ei vor lua mereu sfaturile ca pe niște reproșuri. Această impresie greșită pe care o au despre ceilalți vor duce la o ceartă cu familia acestora, care va dura ani dîn șir. Racii vor risca să ajungă în momentul în care nu vor mai avea pe nimeni aproape atunci când vor avea nevoie de ajutor, pentru că vor fi certați cu toată lumea.

Leu
Leul este zodia care are cele mai fine gusturi. Deoarece vrea să fie mereu în centrul atenției, va face orice să obțină atenția tuturor, indiferent de costuri. De aceea va avea tendința de a cheltui sume mari pe lucruri nefolositoare și pe petreceri. Iubirea sa pentru lux și excentricitate îl va face să piardă o sumă mare, lăsându-l aproape falit.

Fecioară
Fecioarele sunt perfecționistele zodiacului. Le place să facă totul ca la carte, iar dacă ceva nu le iese, suferă foarte mult. Ele vor avea mari probleme de sănătate din cauza stresului și anxietății și va dura mult timp până se vor vindeca. Problemele de sănătate mai pot fi provocate și de o supradoză, deoarece ele tind să recurgă la pastile de fiecare dată când simt că ceva nu este în regulă.

Citeste in continuare aici