Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Cele 7 strategii care vor elimina Karma proasta din viata ta

| 0 comments

Karma ne poate prinde in tipare teribile. Atragem in viata noastra aceleasi tipuri de persoane, locuri de munca, boli, evenimente, accidente si poveri necuvenite. Pauza atat de mult necesara in ciclul karmic apare atunci cand ne analizam karma personala si luam masurile necesare pentru a o rezolva.

Pune in practica aceste sapte strategii pentru a-ti dezlega karma actuala si pentru a manifesta o noua realitate:

1. Identifica-ti karma

Identificarea karmei inseamna identificarea domeniilor de viata in care simti o stagnare. Este vorba de cariera ta sau de o relatie de dragoste care nu merge mai departe? Ai suferit de prea multe ori acelasi lupte cu anumiti membri ai familiei?

Fiecare dintre noi suntem legati de o karma unica care ne blocheaza in imprejurari nedorite. Reflecteaza cu sinceritate asupra obstacolelor tale si intelege unde este problema. Cand si cum a inceput totul? Primul pas pentru a dezlega nodurile karmice si de a avansa catre adevaratul tau potential este sa te intorci la originea problemei.

2. Taie legaturile toxice

Nu ar trebui sa simti nici o remuscare in taierea oamenilor care-ti invadeaza campul energetic cu o karma impovaratoare. Viata este destul de complicata – nu-i lasa peceilalti sa o complice si mai mult! Asta nu inseamna ca ar trebui sa creezi rautate intre tine si o alta persoana, dar ca trebuie sa te indepartezi politicos si respectuos de oamenii care iti aduc mai mult rau decat bine.

Nu este nevoie sa oferi prea multe explicatii; un simplu mesaj prin care le urezi de bine este suficient. Daca energia persoanei nu se simte “in regula” si te streseaza mereu, iti datorezi tie insuti si karmei tale sa-ti vezi de drumul tau.

3. Asuma-ti responsabilitatea

Incepi sa simti schimbarea energiei atunci cand iti recunosti greselile. Asumarea responsabilitatii este dificila de facut pentru ca ego-ului nu-i pace sa-si asume vinovatia, dar iti largeste perspectiva. Incearca sa vezi unde ai gresit si cum poti sa faci lucrurile intr-un mod diferit data viitoare cand apare o situatie similara. Invata din greselile tale. Asta nu inseamna ca ar trebui sa te simti vinovat sau sa te concentrezi asupra trecutului, ci pur si simplu ca, in viitor, promite-ti sa consulti mai intai karma atunci cand te confrunti cu o decizie.

4. Vindeca-ti karma

Efectueaza actiuni care-ti hranesc spiritul si invoca bunastarea la toate nivelurile. Intoarce-te si inchide usile deschise, alina durerile vechi si ofera-i confort copilului interior. Invata sa accepti karma si lucreaza cu darurile pe care le-ai primit. Efectueaza fapte care contracareaza karma acumulata si care contribuie la bunastarea lumii noastre. Timpul nu vindeca toate ranile – le intareste mai adanc. Doar prin vindecarea karmei tale poti sa evoluezi din trecutul tau.

5. Sfideaza slabiciunile

Ne percepem sa fim slabi in anumite domenii si puternici in altele. Poate crezi ca esti bun sa-i multumesti pe altii, dar nu prea bun cand vine vorba de a-ti sustine parerea in public. Ceea ce nu-ti dai seama este ca slabiciunile tale sunt fortele tale secrete: te definesc la fel de mult ca si trasaturile tale mai proeminente.

Invata sa-ti vezi slabiciunile ca atribute karmice ale fiintei tale complete. Nu deveni “victima” vulnerabilitatilor tale: acest lucru invita tot felul de scenarii karmice care se joaca cu slabiciunile tale. Dezvolta-ti in schimb curajul de a sfida cedarilor si de a lua fraiele tiparelor karmice.

Citeste mai departe aici