Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

CELULITA este un adevarat COSMAR?! Așa scapi de ea pentru totdeauna

| 0 comments

Dacă celulita îți dă târcoale și nu reușești să scapi de ea, oricânt de multe exerciții fizice ai face, atunci problmea este cu siguranțî în alimentație. Sunt anumite produse pe care dacă alegi să le consumi, pot încuraja retenția de apă, și implicit și celulita.

Pentru a scăpa de ea, trebuie să alegi o dietă săracă în grăsimi și bogată în fibre, una care conține multe fructe și legume.

Uite ce produse ar trebui să eviți dacă ai alegi o dietă anticelulită!

1. Mănâncă cel puțin 5 porții de legume și fructe pe zi, este foarte imporant să faci asta, mai ales că este sezonul lor acum

2. Redu grăsimile pe care le mănânci. De exemplu, grătarul este perfect, pentru că taie grăsimile din orice tip de aliment. Indiferent de ce mâncare ai cumpăra, caută variante fără grăsimi la fiecare.

3. Apa curăță și te ajută la slăbit, așa că ai grijă să consumi minim 8 pahare de apă pe zi pentru a ajuta digestia. Niciodată să nu bei apă în timpul mesei, ci cu jumătate de oră înainte și jumătate de oră după.

4. Treci de la cafea normală la ceai verde sau cafea verde. Chiar și la cafea fără cofeină. Înlocuiește sucurile acidulate cu sucuri naturale, cum ar fi fresh-urile, dar nu exagera cu ele.

5. Renunță la alcool, chiar dacă îl bei mai rar. Ajută la detoxifierea corpului. În plus, alcoolul are și calorii, deci dacă ții la siluetă sau la dietă, renunță cât mai ai timp.

6. Bea apă cu lămâie de dimineață pe stomacul gol, apoi mănâncă un mic dejun bogat în fibre și proteine.

7. Nu mânca alimente care conțin mult zahăr, îți vor face mai mult rău decât bine.

8. Fă exerciții cât poți de des și cât poți de mult. Fă-ți o rutină zilnică, în care să lucrezi măcar 20 de minute.

Respectând aceste reguli simple, vei scăpa de celulită în câteva săptămâni!
Sursa