Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

CREMA-MINUNE cu care sa-ti dai pe maini daca sunt uscate si crapate de la frig!

| 0 comments

Nu trece săptămână fără ca Adina Halas să ne împărtăşească din reţetele făcute în casă şi încercate mai întâi de ea. Ultima recomandare este crema magică de mâini pentru iarnă pe care şi tu o poţi face uşor acasă.

Pentru prepararea cremei de mâini pentru iarnă aveţi nevoie de următoarele ingrediente: 4 linguri ulei din nucă de cocos, 4 linguri unt de cacao, 2 linguri ceară de albine. Toate aceste ingrediente se pun într-un pahar termorezistent şi se amestecă, în bain-marie, până se topesc. După 10 minute, adăugaţi un sfert de linguriţă de extract uleios de gălbenele, o linguriţă de ulei de migdale dulci, o linguriţă de ulei de avocado şi o linguriţă extract uleios de morcov şi amestecaţi din nou. După ce amestecul ajunge la temperatura corpului, încorporaţi şi două capsule de vitamina E.

PREPARARE:
Într-un alt vas se pun două linguri de gel de aloe vera, două linguri apă de trandafiri şi jumătate de linguriţă de glicerină, apoi se scufundă recipientul într-un vas cu apă caldă pentr a-l aduce la temperatura corpului. La final, se mixează într-un vas cele două amestecuri obţinute, apoi rezultatul îl turnaţi într-un borcănel, pe care îl ţineţi 24 de ore la frigider.

Veţi avea la final o cremă super hidratantă, care rezolvă cu succes şi problemele mai grave ale mâinilor în sezonul rece, cum ar fi înroşirea şi mâncărimea acestora, pe lângă uscarea excesivă a epidermei.
SURSA