Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Descopera 2 metode simple de CURATAREA EFICIENTA a ROSTURILOR! Poti curata chiar si stropii de chit sau de ciment de pe rosturi!

| 0 comments

Curățarea lor presupune, de regulă, multă migală, motiv suficient de puternic pentru ca multe dintre noi să omită rosturile atunci când fac curățenie. În plus, oricât de bine le-am șterge, tot nu se curăță perfect.

În cele ce urmează îți vom arăta cum să cureți rosturile prin 2 metode sigure. Nu-ți spunem că metodele propuse de noi nu sunt migăloase, ci doar că sunt foarte eficiente, curățând rosturile chiar și de stropii de chit și conferindu-le strălucire.

Iată, așadar, cum să cureți rosturile prin 2 metode eficiente, cu ajutorul a 3 ingrediente:

1. Cum să cureți rosturile cu detergent pe bază de oxigen activ
Îl găsești în orice hipermarket și este unul dintre cei mai eficienți detergenți pentru spălatul hainelor. Își păstrează eficiența și când este vorba despre curățatul rosturilor.

Așadar, prima metodă de curățare a rosturilor este următoarea: dizolvă aproximativ 2 linguri de detergent cu oxigen activ în jumătate de pahar de apă caldă. Aceasta din urmă va activa bulele de oxigen.

Aplică această soluție pe rosturi cu ajutorul unei periuțe de dinți curate. Lasă soluția timp de jumătate de oră. La capătul celor 30 de minute, șterge surplusul cu ajutorul unei lavete umede din microfibre.

2. Cum să cureți rosturile cu bicarbonat de sodiu
Cea de-a doua metodă de curățare a rosturilor se bazează pe ingredientul bun la toate: bicarbonatul de sodiu. Amestecă 2 părți bicarbonat de sodiu cu o parte apă oxigenată.

Aplică pasta pe rosturi cu ajutorul periuței de dinți și las-o să acționeze 2 minute. După scurgerea timpului, îndepărtează surplusul de bicarbonat cu ajutorul lavetei din microfibre.

În materialul video pe care ți-l punem la dispoziție mai jos, vei vedea și o a treia metodă de curățare a rosturilor, și anume cu ajutorul mini-aspiratorului cu apă. Nu trebuie decât să-l aplici pe rosturi și acestea vor deveni impecabile.