Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Dieta care a are o rata de EFICIENTA INCREDIBILA! Iata cum poti sa slăbești cu Dieta Buddha!

| 0 comments

Dieta Buddha este considerată una dintre cele mai eficiente metode care ajută la eliminarea kilogramelor. Acestea sunt foarte interesante și au fost urmate de legendarul Gautama Buddha, fiind cunoscute sub numele de „Buddha Diet”.

Ideea principală a dietei Buddha este dieta limitată în timp. Acest lucru pare simplu. Nu vei avea nicio problemă indiferent de ce mănânci și cât de mult consumi, ci va depinde numai de ora la care mănânci.

Un studiu a arătat că dietele cu restricții de timp sunt cele mai eficiente pentru pierderea în greutate. Așadar, numărul de 13 ore va fi limitat la 12 în ceea ce privește mâncarea, ajungându-se până în final la 9. Acest lucru înseamnă că micul dejun trebuie luat la ora 9 dimineața și cina nu mai târziu de ora 18.

Iată cum să slăbești eficient urmând metodele legendarului Gautama Buddha:

Cântărește-te zilnic
Urmărește greutatea pe care o ai, cântărindu-te în fiecare zi. În acest fel ai grijă de dietă și de sănătatea ta. De asemenea, va trebui să-ți notezi ceea ce funcționează și ce nu.

Mănâncă ceea ce-ți place
În cazul dietei Buddha nu există limitări dure sau alte restricții cu privire la tipurile de alimente pe care le poți mânca. Dar este important să scrii tot ceea ce mănânci pentru a ști care-ți fac bine sau rău.

Răsfață-te
Mănâncă din când în când mâncarea preferată. Astfel vei permite corpului să se obișnuiască cu modificarea stilului de mâncare și de a stimula, de asemenea, metabolismul.

Practică exerciții
Exercițiile fizice ajută la arderea caloriilor. Conform unui studiu, s-a constat că dacă antrenamentul se face dimineața, pe stomacul gol, vei arde cu 25 % mai multe calorii decât seara.

Mănâncă responsabil
Dacă simți că stomacul este plin, oprește-te imediat din mâncat. Este întodeauna mai bine să se mănânce mai puțin, decât mult. Atunci când mănânci prea mult, efortul făcut nu-ți va fi de niciun ajutor.

Alimentele sunt ca medicamentele
Conform dietei Buddha, se spune că produsele alimentare sunt ca un medicament pentru suflet. Atunci nu vei mânca foarte mult, ci doar numai ceea ce este necesar.

Concentrează-te pe mâncare
Nu, nu este vorba despre alimentele pe care le mănânci, ci este mai mult un joc la minții. Trebuie să acorzi mai multă atenție timpului acordat mâncării și să mănânci doar atunci când îți este cu adevărat foame. Stai departe de mâncare atunci când nu-ți este foame.
SURSA