Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Doua zodii iau decizii importante, care LE SCHIMBA VIATA!

| 0 comments

BERBEC:
Ai de luat o decizie importantă. La prima vedere nu pare chiar genul de decizie care să îţi schimbe viaţa, dar cu timpul îţi vei da seama că ziua de azi nu e una pe care să o uiţi uşor. Poate fi vorba de carieră, de familie sau de relaţia cu cineva apropiat. Cert este că acţiunile tale de azi au darul de a schimba lucruri importante în viaţa ta.

TAUR:
Relaţia amoroasă cu persoana iubită capătă o nouă dimensiune. Vă sfătuiţi, vă faceţi confidenţe şi ajungeţi la concluzia că prin tandreţe se poate rezolva orice. După-amiază, stresul dispare ca prin farmec şi pleci în vizite amânate de luni de zile.

GEMENI:
Este posibil să ai dificultăţi pe plan sentimental, din cauza stării de emotivitate care te împiedică să te exprimi deschis şi clar. Încearcă să îți ordonezi ideile. Nu evita comunicarea!

RAC:
Nu ai răbdare cu persoanele pe care le simpatizezi, deşi îți pui în pericol propriile interese. Ai un program încărcat şi nu mai ştii cum să finalizezi toate activităţile profesionale. Seara, apar neînţelegeri familiale de ultimă oră, încât ajungi să te întrebi ce au toţi cu tine.

LEU:
O zi foarte norocoasă. Faci cunoştinţă cu o persoană care te va ajuta să depăşești această perioadă de readaptare şi îți va oferi şansa de a avea încredere din nou în prietenii de conjunctură. Cu o intuiţie aproape paranormală, identifici toate problemele reale ale celor din jur.

FECIOARA:
O zi obositoare, care aduce mari probleme, mai ales din punctul de vedere al relaţiilor cu ceilalţi. Ești foarte grăbită și agitată şi nu ai răbdare cu cei care se mişcă mai încet. De aici apar o mulţime de certuri pe care pur şi simplu nu le poţi evita în situaţia de faţă. Singura soluţie este să faci observaţii cu calm şi să încerci să te faci înţeleasă.

BALANTA:
Ai cheltuit deja foarte mulți bani pentru cadouri, ar fi bine să te potolești! Ai mai multe drumuri de făcut și ai impresia că nu vei reuși să faci tot ce ți-ai propus astăzi.

SCORPION:
Te preocupă aspectul fizic, vrei să arăți bine de sărbători și s-ar putea să mergi la sală sau la un bazin de înot. E posibil să aștepți cu nerăbdare un colet. Ai comandat ceva de pe internet.

SAGETATOR:
O zi minunantă. E posibil să primești o primă sau un cadou din partea firmei la care lucrezi. Dacă nu i-ai pregătit un cadou partenerului, încă mai ai timp să mergi să-i cumperi ceva.

CAPRICORN:
Ai o zi aglomerată, faci mai multe drumuri pentru a rezolva niște probleme personale. Nu te băga în afaceri dubioase doar de dragul unor câștiguri imediate!

VARSATOR:
Ești bine-dispus și îi faci și pe cei din jurul tău să se simtă bine. Nu uita să mergi la cumpărături, mai ai ceva de luat. La serviciu e o atmosferă de sărbătoare, te simți bine alături de colegii tăi.

PESTI:
Cineva te trage de mânecă să nu te mai agiţi atât, să nu faci lucruri peste puterile tale. Dacă nu ţii cont de încercările sale de a te tempera, te vei convinge singur că nu are rost să exagerezi când vor apărea primele greşeli.
SURSA