Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

E atât de ușor să pierzi 14 kilograme, în 2 luni. Cu dieta Andei Adam, nimic complicat – a renunțat definitiv la doua lucruri

| 0 comments

Anda Adam are 37 de ani și a adoptat o dietă inventată de un medic italian.

Cântăreața a slăbit 6 kilograme într-o lună, după ce a renunțat total la două lucruri. La sare și la zahăr. Iată ce a declarat artista: „Alerg după copil, fac sport şi ţin o dietă interesantă, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o lună, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr.”

Este vorba despre creatoarea de modă originară din Chişinău, Lilia Caraush, care a slăbit 14 kg în doar două luni. ”Dieta se numeşte Nalep şi este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta.

”După ce Anda m-a vazut că am slabit 14 kg în 2 luni, a vrut şi ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legătura, şi el i-a facut Andei regimul personalizat pe un an întreg. E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multa sală şi trebuie să alterneze proteinele. Ea mănâncă practic orice, important e că mănâncă fără sare şi fără zahăr. Medicul explică faptul ca în orice aliment există acea cantitate de sare necesară organismului nostru. Anda a slăbit 6 kilograme în doar o luna de regim”, a spus Lilia Caraush.
Sursa