Fii Sanatos

Ea este femeia omorâtă de un şofer vitezoman! Irina lucra la Jandarmerie

| 0 comments

Un şofer vitezoman a lovit-o în plin pe Irina şi căruţul în care se afla bebeluşul său. Aşa s-a încheiat viaţa pentru o tânără mămică, purtător de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Făltăceni. Irina Airinei era în concediu de creştere al copilului.

Irina Airinei s-a stins din viaţă astăzi, în jurul orei 13:20, la 40 de ani, spulberată de o maşină, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni, cu căruţul în care se afla bebeluşul în vârstă de un an jumătate. În ceea ce priveşte starea copilului, acesta este în comă, iar medicii se luptă să-i salveze viaţa.

“Vestea tulburătoare a decesului colegei noastre, ofițer Airinei Irina-Cristina a venit astăzi în jurul orei 14.00, în urma unui grav accident rutier. În vârstă de 40 de ani, maior Airinei Irina-Cristina a fost purtător de cuvânt și ofițer specialist în cadrul școlii din anul 2009. Era o fire mereu veselă, optimistă, ambițioasă și plină de energie. Fetița ei, de 1 an și jumătate este grav rănită, însă cu șanse desupraviețuire.

Ofițerul se afla în concediu de creştere a copilului, iar la ultima vizită pe care a făcut-o în școală cu ocazia trecerii în rezervă a unui coleg, în luna septembrie, oricine putea observa că este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Așa va rămâne în amintirea noastră, a tuturor. Suntem alături de familia îndurerată și-i transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis colegii Irinei, de la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi.

Irina era o femeie blândă, generoasă, îndrumător pentru sute de alţi oameni, care astăzi o plâng şi sunt şocaţi de tragicul accident. “Vestea că un coleg de breaslă a fost ucis pe trecerea de pietoni, iar fiica sa de numai un an se zbate între viaţă şi moarte, a venit ca un trăznet. Purtător de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri din Fălticeni, Irina Airinei va rămâne pentru noi aceeaşi colegă blândă, zâmbitoare, generoasă, omul care a format şi educat sute de elevi. Rămas bun, Irina! Lacrima inundă litera”, au transmis colegii jandarmi, printr-o postare de pe Facebook.

sursa