Fii Sanatos

Fetiţa îşi priveşte sora geamănă cântând la pian. Brusc decide să i se alăture pentru o improvizaţie de zile mari

| 0 comments

Talentul muzical al copiilor iese adeseori la iveală şi prin cultivarea lui micuţii ajung mai întotdeauna la performanţe artistice remarcabile.

Fetiţele din aceste imagini iubesc cu multă dăruire muzica, dar mai ales un instrument muzical care se pare că nu mai are niciun secret pentru ele.

Ang şi Ash Leyva sunt surori gemene şi aşa cum vedem au o pasiune comună, muzica. Pianul este instrumentul lor preferat, iar acestea se bucură de fiecare dată când au prilejul să improvizeze într-un ritm muzical anume.

Cu veselia şi drăgălăşenia vârstei lor, cele două surori intră într-un magazin muzical unde se află aşezate la rând o mulţime de piane.

Una dintre fetiţe se aşază în faţa unuia dintre aceste instrumente muzicale şi începe să cânte cu multă dezinvoltură sub privirile surorii ei.

Nu peste mult timp şi cealată fetiţa i se alătură la un pian din apropiere, amândouă improvizând acum într-o reprezentaţie de zile mari.

Cele două micuţe pianiste se sincronizează perfect, completându-se reciproc astfel încât ritmul muzical să aibă cât mai multă armonie şi muzicalitate.

Ele îşi schimbă din când în când locul la cele două piane fără ca interpretarea să aibă vreo întrerupere. Mai mult de atât, ele ajung să cânte la patru mâini la acelaşi pian, iar acest lucru este cu adevărat remarcabil.

Fără îndoială că părinţii acestor fetiţe gemene sunt nespus de mândri de ele şi le vor sprijini cu adevărat pe acest drum magic al muzicii.