Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Fierbe acest CONDIMENT INCREDIBIL! Zeama rezultata aplic-o pe ten cu ajutorul dischetelor demachiante! Ridurile vor fi vizibil diminuate dupa 15 zile de tratament!

| 0 comments

Ridurile sunt o problemă de ordin estetic cu care se confruntă atât persoanele ajunse la maturitate și trecute de prima tinerețe, cât și tinerii.

Stresul, stilul de viață agitat sau factorii genetici duc la apariția ridurilor de la vârste tot mai fragede. Pentru a le înlătura sau pentru a preveni apariția lor, femeile apelează la tot felul de creme minune și tratamente care promit să le lase fața luminoasă și fără aceste semne inestetice.

Ingredientele naturale sunt de mare ajutor nu numai în bucătărie, ci și în domeniul cosmeticii. Astfel, există un amestec care reușește să estompeze ridurile și să ofere tenului un aspect ferm și sănătos.

Amestecul care te ajută să scapi definitiv de riduri
Ingrediente:
– 4 lingurițe de semințe de anason
– 1 cană cu apă fierbinte

Mod de preparare:
Amestecul care te ajută să scapi definitiv de riduri este foarte ușor de preparat și are efecte dintre cele mai puternice.

Tot ce trebuie să faci este să pui apa la fiert. Imediat după ce aceasta a dat în clocot, adaugă semințele de anason și fierbe-le pentru câteva minute, exact ca atunci când prepari un ceai. După ce amestecul s-a răcit, strecoară seminețele și păstrează lichidul într-un vas etanș. Aplică lichidul pe suprafața tenului cu ajutorul unei dischete demachiante și lasă-l să acționeze timp de câteva minute. Poți repeta acest truc ori de câte ori simți nevoia, iar primele rezultate vor fi vizibile după 15 zile.

Sursa