Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

HOROSCOP 2017 IN DRAGOSTE, CARIERA SI FAMILIE – RACII RISCA MULT!

| 0 comments

Citeste previziunile astrologice pentru anul 2017 in dragoste, cariera si familie.

Berbec
Conform horoscopului, anul 2017 iti va oferi oportunitati care iti vor lumina mintea si te vor ajuta sa cresti potentialul. Principalele domenii in care vei excela pe parcursul anului vor fi relatiile cu partenerii de afaceri si cariera ta, pe termen lung. In consecinta, investeste toata energia catre aceste zone. De asemenea, anul acesta petrece mai mult timp cu persoana iubita si, de ce nu, experimentati câteva zile in care sa locuiti impreuna.

Taur
La fel ca si in cazul Berbecilor, vei avea parte de multe sanse pentru a creste pe plan profesional. Cu timpul, vei decide sa faci anumite activitati din umbra, sau, la evenimente, sa fii persoana din culise, pentru ca nu vrei ca ceilalti sa stie ce pui la cale si nici sa mai dai explicatii. Este posibil sa iti doresti o viata linistita, care iti va oferi mai multa libertate pe viitor.

Gemeni
Horoscopul pentru 2017 prezice ca romantismul iti va invada mintea si va sta mult si bine, iar dragostea se va misca la fel de repede ca sageata lui Cupidon. Este normal si in regula sa flirtezi pentru distractie, dar, de asemenea, esti in cautarea a ceva mai substantial. Esti dornic sa ai pe cineva alaturi si nu te dai inapoi de la a face un angajament pe termen lung. Acest atasament ar putea fi un sentiment nou pentru tine.

Rac
Anul 2017 se afla sub semnul casei si familiei. Ai legaturi emotionale puternice cu persoanele apropiate din familie, chiar daca nu iti place sa recunosti asta intotdeauna. Numai atunci când te simti in siguranta si când esti in mediul tau, esti in masura sa iei viata in piept. In 2017, lasa grijile, fricile deoparte si ai incredere in tine, in puterea dragostei si a calatoriei. Viata incepe unde se termina zona de confort.

Leu
Horoscopul anului urmator atrage atentia asupra faptului ca este timpul sa te axezi asupra relatiei de dragoste si sa iei un angajament serios. Generos, cald si plin de viata, esti un lider innascut, leule, cu un excelent simt de loialitate si demnitate. Ai toate calitatile pentru a face acest pas, iar relatia dintre voi va fi minunata. Pe lânga asta, astrele prezic pentru anul urmator ca vei incerca sa tii pasul cu toate schimbarile care se vor petrece in viata si in jurul tau, mai ales la locul de munca si acasa.

Fecioara
2017 te va gasi bine organizat si va face din tine un perfectionist absolut. Vei fi atent la toate detaliile si vei pune mai presos de toate, eficienta si seriozitatea. Mintea ta va fi mereu in priza, lucru ce te face sa fii critic, pretentios si analitic. Vei spune ca mai mult efort si concentrare va duce la indeplinirea tuturor dorintelor pe plan profesional, pentru ca, pentru tine, doar asta va conta.

Citeste mai departe aici