Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Am intrat în Capricorn, cel mai serios și rece semn! 3 zodii sunt FOARTE AFECTATE!

| 0 comments

BERBEC
O săptămână extrem de ocupată pentru tine. Vei încerca să menții echilibrul în viața ta. Începutul săptămânii este ceva mai greu, vei întâmpina greutăți la locul de muncă, vei dori să atragi atenția și admirația colegilor de muncă. Îți va fi pusă la încercare răbdarea pe la mijlocul săptămânii. Din punct de vedere financiar este o săptămână promițătoare. Vei putea să investești bani cu folos. Romantismul plutește în aer, poate e vremea să vă oficializați relația. Astrele favorizează o cerere în căsătorie în ajun de Crăciun.

TAUR
O săptămână strălucită. Primești multe oferte, de muncă, de dragoste, totul îți merge bine spre final de an. Spre sfârșit de săptămână trebuie să îți urmezi instinctul, inima. Ar cam trebui să le faci o vizită părinţilor tăi, pentru că i-ai cam neglijat în ultimul timp. Nu ar fi rău nici să programezi o ieşire cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult. Stabilește-ți țeluri înalte, îndeplinește-ți responsabilitățile și nu te simți vinovat dacă refuzi pe cineva care profită de tine.

GEMENI
O săptămână stresantă. Ține-te de treabă și vei reuși să termini ceea ce ți-ai propus mai repede decât credeai. Nu fi distras de ceea ce spun sau fac alții în această săptămână. Ei se vor folosi de șantajul emoțional pentru a te convinge să iei parte la ceva extravagant. Fii ferm, dă un răspuns negativ și continuă-ți activitățile. O schimbare este binevenită.

RAC
O săptămână agitată. Nu ai nicio problemă de sănătate, însă nu te simţi bine în pielea ta. Împacă-te cu tine însuţi pentru a putea merge mai departe. Şi la muncă ai parte de câteva neînţelegeri ori cu partenerul de afaceri, ori cu colegii de muncă. Performanţa profesională nu ţine neapărat de relaţiile cu cei din jur, dar acestea îţi afectează capacitatea de a gândi limpede, aşa că e indicat să lămureşti situaţia. Viaţa amoroasă are nevoie de o resuscitare, iar astrele o favorizează în weekend.

LEU
Vei fi plin de energie şi dinamism în această săptămână, aşa că trebuie să fii atent la micile accidente cauzate de neatenţie. Această energie îţi va prinde bine la locul de muncă, unde vei fi destul de solicitat. Este indicat să fii atent şi să nu laşi energia să îţi acapareze raţiunea. Încearcă să petreci timpul liber alături de partener, întrucât ai numai de câştigat pe plan sentimental. Relaţia se va închega şi mai mult, iar viaţa intimă va fi pe măsură.

FECIOARA
Începutul săptămânii te găseşte destul de trist, dar este doar o fază trecătoare. Nu te gândi prea mult la indispoziţia asta şi fă ceva ce îţi place. Dă dovadă de multă diplomaţie în această perioadă la serviciu. Evită confruntările cu şeful şi colegii, pentru că s-ar putea să priveşti lucrurile greşit. O persoană pe care ai cunoscut-o recent se va dovedi mai mult decât prietenul sau prietena de weekend.

Citeste mai departe AICI