Fii Sanatos

Lasatul de bautura

| 0 comments

Se intalnesc doi prieteni. / Unul dintre ei e suparat fleasca si-I zice celuilalt: / – Gata, nu mai beau, niciodată! / Acela, stiindu-l mare betiv, intreaba: / – Dar ce s-a întâmplat? / Asta, necajitul, raspunde: / – Ieri, fiind vineri, am venit acasă de la serviciu mort de oboseală. / Am hotărât să nu plec nicăieri seara, așa că m-am băgat sub plapumă și încetișor, am băut o sticlă de coniac. / Celalalt, nedumerit, ii zice: / – Și ce-i așa ieșit din comun, pentru tine asta e un lucru normal. / Primul si mai obidit, zice: / – Da, dar după asta, pe mine m-au văzut în 3 restaurante – acoperit cu acea plapumă.

Bonus: Concursul dintre presedinti. Se organizeaza un concurs, pentru a vedea care este cel mai istet, cel mai abil, cel mai destept etc. / presedinte. / Se prezinta la concurs Bush, Putin si Basescu si li se spune tema: intr-o hala sunt 500.000 de papagalite si un papagal. / Fiecare trebuie sa intre si sa prinda papagalul. / Intra primul Bush, incepe o harmalaaaaie mare acolo, chiraiala pe pasari, nenorocire! / Sta asta inauntru, staaa…, nu mai iesea. / Dupa vreo 2 ore de nenorocire iese Bush, plin de gainat, cu parul valvoi, obosit mort si cu o pasare in mana si zice: / – Asta e! / Se uita juriul sub coada si zice: / – Nu e asta, e papagalita!

Intra Putin, sta si asta vreo ora, tot harmalaaaaie, urgie etc. / Iese mai repede, dupa vreo ora, mizerabil tot, cu o pasare in mana si zice: / – Asta e! / Se uita juriul sub coada si zice: / – Nu e asta, e papagalita! / Intra si Base, si deodata se lasa linistea in hala si dupa vreo 30 de secunde iese cu o pasare in mana si zice: / – Asta e! / Se uita juriul sub coada si zice: / – Asta e, domne! / Ailalti doi se holbau uimiti si intreaba: / – Cum ai reusit, ma? / – Pai, zice Base, am intrat inauntru am facut doi pasi, m-am oprit si am strigat “Sa traiti bine!” / Si in linistea care s-a lasat, l-am vazut pe gaozarul asta cand a zis: / – Bai mincinosule, mai taci din gura!