Fii Sanatos

Muncile din armata

| 0 comments

In armata, adeseori soldatii erau trimisi la munci diferite: / – La cules de porumb sau cartofi, la vie sau in livada, etc. / Intr-o zi, vine plutonierul si-i intreaba politicos: / – Cine doreste sa plece cu masina la cules cartofi? / Doi soldati se ofera voluntar si fac un pas inainte. / Plutonierul se uita la ceilalti si vazand ca nu se mai ofera niciunul le zice: / – Ceilalti vor pleca pe jos.

Bonus: Concursul dintre presedinti. Se organizeaza un concurs, pentru a vedea care este cel mai istet, cel mai abil, cel mai destept etc. / presedinte. / Se prezinta la concurs Bush, Putin si Basescu si li se spune tema: intr-o hala sunt 500.000 de papagalite si un papagal. / Fiecare trebuie sa intre si sa prinda papagalul. / Intra primul Bush, incepe o harmalaaaaie mare acolo, chiraiala pe pasari, nenorocire! / Sta asta inauntru, staaa…, nu mai iesea. / Dupa vreo 2 ore de nenorocire iese Bush, plin de gainat, cu parul valvoi, obosit mort si cu o pasare in mana si zice: / – Asta e! / Se uita juriul sub coada si zice: / – Nu e asta, e papagalita!

Intra Putin, sta si asta vreo ora, tot harmalaaaaie, urgie etc. / Iese mai repede, dupa vreo ora, mizerabil tot, cu o pasare in mana si zice: / – Asta e! / Se uita juriul sub coada si zice: / – Nu e asta, e papagalita! / Intra si Base, si deodata se lasa linistea in hala si dupa vreo 30 de secunde iese cu o pasare in mana si zice: / – Asta e! / Se uita juriul sub coada si zice: / – Asta e, domne! / Ailalti doi se holbau uimiti si intreaba: / – Cum ai reusit, ma? / – Pai, zice Base, am intrat inauntru am facut doi pasi, m-am oprit si am strigat “Sa traiti bine!” / Si in linistea care s-a lasat, l-am vazut pe gaozarul asta cand a zis: / – Bai mincinosule, mai taci din gura!