Fii Sanatos

O fetiță de 13 ani s-a sinucis din cauza depresiei. Familia este devastată: “Va fi un Crăciun greu”

| 0 comments

Familia unei fetițe de doar 13 ani este răpusă de durere după ce fiica lor a decis să își încheie socotelile cu viața la o vârstă atât de fragedă.

Faith Hindle, din Anglia, a fost găsită fără suflare în propria locuință, iar apropiații spun că era o persoană veselă și pozitivă și nu își explică de ce a luat asemenea decizie. Totodată, tatăl fetei spune că fata se confrunta cu stări depresive, însă cu o zi înainte de a muri a râs alături de membri familiei și nu dădea vreun semn că are probleme. “Nu ne vine să credem că nu mai e. Cu o zi înainte a râs cu noi și s-a distrat, iar a doua zi nu mai era. Știu că este greu pentru oamenii care se confruntă cu astfel de probleme. Faith avea în jurul ei o mulțime de oameni, însă ea tot se simțea singură”, a declarat Lee Hindle, potrivit Daily Mail.

Sărbătorile din acest an vor fi triste pentru familia fetei care s-a sinucis, iar tatăl său nu poate să creadă că în loc să îi ofere un cadou fetei sale de Crăciun, îi va aprinde o lumânare la cimitir. “Nu putem înțelege. Mă aștept să o văd, să o sărut. Va fi un Crăciun greu pentru noi. În mod normal, am fi mers la cumpărături pentru Crăciun și i-aș fi luat ce și-ar fi dorit. Nimeni nu se aștepta să plănuiască o înmormântare pentru o fetiță de 13 ani înainte de Crăciun”, a mai spus tatăl fetei care s-a sinucis.

sursa