Fii Sanatos

S-a aflat! De unde are un maldăr cu bani iubitul Biancăi Drăgușanu

| 0 comments

În sfârşit, am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu. Alex Bodi face parte dintr-o reţea piramidală din Germania.

Am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu! Alex Bodi vinde lingouri de aur, fiind implicat într-un sistem piramidal! După ultima lovitură, s-a pozat cu un teanc uriaş de bancnote!icon photo
E clar că am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu. De când este cu vedeta, Alex Bodi a răsfăţat-o cu excursii şi cadouri scumpe, cheltuielile fiind de zeci de mii de euro.

Bodi dispune de sume imense, dovadă şi o fotografie recentă, în care apare lângă un teanc uriaş de bancnote. El face parte dintr-o comapie cu sediul la Stuttgart, numită Karatbars, specializată în vânzarea de aur. Cei care cumpără de la Karatbars intră apoi într-un sistem piramidal, fiind răsplătiţi cu puncte în funcţie de aurul pe care îl vând mai departe.

“KaratBars este o reţea care îi răsplăteşte pe afiliaţi cu comisioane substanţiale din cantităţile de aur vândute. Oferă micro-lingouri standardizate de 1g, 2,5g sau 5g. Preţul este substanţial peste cotaţia oficială, cu aproximativ 30 de procente, însă nu departe de nivelul la care poate fi găsit pe piaţa liberă. Cardul le este emis afiliaţilor pentru o taxă de 1,5 euro. Serviciul este recomandat celor în căutarea unui card „care se alimentează singur”., este explicat sistemul pe site-urile specializate.

Am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu. Alex Bodi a sărbătorit cu şampanie în Germania
Recent, am aflat de unde are bani iubitul Biancăi Drăguşanu. Bodi a fost recent la Stuttgart, la sediul companiei, unde a sărbătorit, cu şampanie din belşug, alături de ceilalţi parteneri succesul în afaceri. Se pare că el a avansat în schemă, iar comisioanele pe care le încasează îi asigură venituri substanţiale.

sursa