Fii Sanatos

S-a aflat! Motivul îngrijorător pentru care Florin Busuioc este încă în spital

| 0 comments

A trecut oficial mai mult de o săptămână de la infarctul suferit de Florin Busuioc, chiar pe scena unde juca într-o piesă de teatru. Și chiar dacă medicii au dezvăluit că situația lui s-a îmbunătățit și că nu se pune vorba de o a doua operație, Busu rămâne în spital. Dar de ce?

După ce a fost operat la Craiova, Florin Busuioc a fost transferat la Spitalul C.C. Iliescu din București, unde a ajuns la Terapie Intensivă. Și tot la acel spital rămâne până astăzi, fiind internat mai mult decât a fost inițial preconizat.

Potrivit unor surse medicale, operația de introducere a stentului necesită doar trei zile de internare, complet diferit de cele opt zile de spitalizare ale lui Busu.

Ei bine, se pare că familia lui Florin Busuioc ar fi discutat cu medicii ca prezentatorul să fie ținut sub observație mai mult, pentru a nu risca nimic. Mai mult, așa se asigură că Busu are parte de liniște, fără telefoane sau vizite.

Un risc există, într-adevăr, Florin Busuioc având acum vase de sânge extrem de subțiri care se pot rupe oricând, dacă nu face investigații periodice.

sursa