Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Să te feresti dacă nu vrei să SUFERI IN DRAGOSTE! Ele sunt cele mai INFIDELE zodii!

| 0 comments

Vrei să știi cum se comportă iubitul tău când te minte și te înșală? Citește cum îl trădează zodia lui și vei putea lua măsuri din timp.

Zodia Berbec
Nativii Berbeci devin irascibili și nervoși când mint sau când își înșală partenerele. Este de ajuns să îl întrebi, dacă suspectezi ceva, și, în cazul în care se enervează, știi sigur că se ascunde.

Zodia Taur
Se spune despre Tauri că nu înșală niciodată în dragoste. Dacă, totuși, își dorește pe altcineva înseamnă că deja o iubește și că te va părăsi în curând. Nu va dura mult și îți va spune singur.

Zodia Gemeni
Bărbații Gemeni fie sunt fideli unei singure iubiri, fie te înșală cu prima ocazie. Întrebă-l direct în față dacă te înșală! Dacă evită răspunsul și trece la alt subiect, cu siguranță a călcat strâmb.

Zodia Rac
Racilor nu le place să înșele și nici nu prea știu cum. Dacă iubitul tău Rac se îndrăgostește de altcineva, îți va spune singur, își va cere iertare de milioane de ori, iar dacă tu îl ierți, probabil va rămâne tot lângă tine.

Zodia Leu
Leilor nu le place să își complice viața cu amante. Le place doar să știe că femeile din jurul lor îi doresc. Chiar dacă altcineva îi face ochi dulci, iubitul tău va flirta cu ea de câteva ori, dar nu va merge mai departe.

Zodia Fecioară
Bărbații acestei zodii sunt cei mai buni când vine vorba să își ascundă secretele. Sunt atât de meticuloși și atenți că, probabil, nu vei afla niciodată dacă ai fost înșelată de un nativ din Fecioară, chiar dacă a făcut-o de mai multe ori.

Citeste mai departe aici