Fii Sanatos

Secretul lui Robert, batausul de femei a iesit la iveală acum! Ce a facut in urma cu putin timp. A coloaborat cu politisti… si interlopii sunt pe urmele lui! Nu mai este in siguranta in inchisoare!

| 0 comments

Individul din Ploieşti care s-a filmat în timp ce îşi maltrata iubita minoră şi o umplea de sânge va avea viaţă grea după gratii.

Robert Gabriel Berechet ar putea avea parte de nişte surprize de proporţii între cei patru pereţi ai celulei, din mai multe motive: este bătăuş de femei, a băgat în puşcărie mai mulţi infractori periculoşi şi… este considerat “sifon”. Iar cum cei care bat fete şi turnătorii sunt foarte “iubiţi” de adevăraţii şmecheri aflaţi la “facultate”, este posibil ca Berechet să doarmă cu spatele la perete şi să evite duşurile comune o bună perioadă.

Mai ales cu fizicul său impunător, de 1,50 m şi 45 de kilograme, cu hainele ude. Robert Gabriel Berechet, bătăuşul de femei, a “turnat” 14 traficanţi de droguri, printre care şi un agent de poliţie corupt, Cristian George Bălan. Ca să-i protejeze pe martori, instanţa a dispus, în timpul procesului, ca infractorii violenţi să stea departe de martorii care i-au înfundat, însă, acum, “smardoiul” ajunge fix în gura lupului, după gratii.

Robert Gabriel Berechet a fost arestat preventiv după ce în spaţiul public au fost difuzate imagini în care acesta apărea umilind-o, tăind-o şi lovind-o pe iubita sa minoră (victima a împlinit 18 ani după izbucnirea scandalului, pe patul de spital). Potrivit vecinilor şi cunoştinţelor, atât fata, cât şi iubitul ei, erau consumatori de substanţe etnobotanice, iar minora chiar s-ar fi prostituat pentru a face rost de bani pentru droguri.

sursa