Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

SECRETUL siluetei de invidiat a japonezelor!

| 0 comments

Dacă vrei să dai jos kilogramele care s-au depus în perioada sărbătorilor de iarnă, atunci trebuie să încerci remediul secret care ajută femeile din Japonia să se păstreze în formă. Și, cum fiecare țară are propriul set de tradiții și practici, în acest caz menținerea în formă nu este deloc dificilă.

Este vizibil că japonezii sunt mult mai slabi și sănătoși, în comparație cu oamenii din alte țări. Unul dintre principalele motive este alimentația pe care-o urmează și care constă în principal din fructe de mare și orez, ambele fiind scăzute caloric. În plus, japonezii consumă o anumită băutură de casă, care-i ajută să slăbească foarte repede.

Iată cum se prepară remediul japonez secret pentru pierderea în greutate:
Remediul japonez secret pentru slăbit are abilitatea de a stimula trei funcții, toate accelerând procesul de slăbit și făcându-l mult mai eficient. Combinația dintre semințele de soia, miere și lapte degresat ajută la scăderea poftei de mâncare, accelerarea arderilor grăsimilor din organism dar și la stimularea ratei metabolice, toate trei fiind necesare pentru slăbit.

De asemenea, este foarte important ca alimentația să fie echilibrată și sănătoasă, plus că nu trebuie să lipsească exercițiile fizice și băutura secretă.

Rețeta remediului natural japonez – Ai nevoie de:
– 1 lingură de semințe de soia
– 1 lingură de miere
– ½ cană de lapte degresat

Mod de preparare:
Adaugă toate ingredientele enumerate într-un vas înalt. Procesează-le cu blenderul până obții amestecul lichid. Pune băutura obținută într-o cană. Bea în fiecare seară, înainte de cină.
Sursa