Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Semnele care iti spun ca esti otravit fara sa stii

| 0 comments

In fiecare zi esti expusa la mucegai si toxine fara sa fii constienta de asta. Expunerea la mucegai te poate intoxica, mai ales ca acesta se gaseste peste tot.

Atunci cand medicii nu reusesc sa afle ce este in neregula cu tine, gandeste-te ca ai putea fi otravita cu mucegai.

Unele tipuri elibereaza chimicale otravitoare numite micotoxine care polueaza aerul, hainele si mobila.

Simptomele intoxicatiei cu mucegai se aseamana cu cele ale fibromialgiei, oboselii cronice, bolii celiace, bolii Lyme:
– sensibilitati alimentare
– dureri de incheieturi
– schimbari de stare
– fluctuatii de greutate
– vedere incetosata
– oboseala

– boli autoimune
– dureri de cap
– ameteli
– probleme inflamatorii
– probleme cu somnul
– sensibilitate la lumina.

Un miros specific si mici pete negre pe pereti, tavan sau pe spatele mobilierului sunt primele semne de aparitie a mucegaiului in casa.

Indepartati mucegaiul cu ajutorul unui burete sau periute imbibate in otet alb si curatati usor peretele de sus in jos. Diluati intr-un vaporizator otet alb cu apa, adaugati uleiul esential si vaporizati acest produs direct pe suprafata mucegaita. Lasati sa actioneze mai multe ore si uscati cu ajutorul unei carpe moi. Repetati procedeul si lasati sa se usuce. Nu clatiti.

Pentru aceasta aveti nevoie de 300 ml de otet alb, 200 ml de apa, 5 picaturi de ulei esential de arbore de ceai (optional). Apoi, de un burete sau o periuta, o bucata de carpa moale, o pereche de manusi si o masca de protectie.

Pentru indepartarea mirosului ramas, amestecati doua parti de otet cu doua parti de peroxid de hidrogen, o parte de acid boric si patru parti de apa si pulverizati pe suprafata. Apoi clatiti cu apa si sapun. La sfarsit presarati putin bicarbodat de sodiu. De asemenea, in acest scop puteti folosi apa cu suc de lamaie.

Fie ca ai gustat branza cu mucegai, fie ca ai muscat, din greseala, dintr-o felie de paine mucegaita, iata care ar putea fi efectele asupra sanatatii.

Nu toate tipurile de mucegai sunt dăunătoare. Cu toate acestea, mucegaiul poate provoca reacţii alergice şi poate produce substanţe toxice.

Dacă ingerezi mucegai, există, de asemenea, posibilitatea să te confrunţi cu probleme gastrointestinale, însă acesta va fi eliminat de organism, dacă sistemul imunitar nu este slăbit.
Sursa