Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Singura zodie in fata careia spui: ”JOS PĂLĂRIA!”

| 0 comments

Capricornul este unul dintre cele mai ambițioase semne astrale și, determinarea lui în a-și duce la bun sfârșit o activitate merită toată admirația celorlalte zodii. Însă mai sunt și alte calități pe care le găsim la Capricorn și datorită cărora putem spune ”Jos pălăria” în fața lui.

Sunt primii pe poziție
Atunci când îi dai o misiune capricornului și-o însușește și își ausmă întreaga responsabilitate. Deși se spune că este o zodie rece ca gheața, atunci când trebuie să ducă ceva la bun sfârșit, Capricornul ia taurul de coarne și face tot posibilul ca treaba să iasă perfect.

Își apără prietenii până la moarte
Sunt reci ca gheața, după cum soun astrele, însă dacă i-ai câștigat încrederea capricornului, atunci ai câștigat un prieten loial, pe viață. Va lua apărarea prietenilor săi chiar cu prețul vieții. Spiritul său justițiar îl face să creadă orbește în prietenii săi. Capricornii prioritizează prietenia și ar lăsa totul deoparte doar pentru a fi alături de un amic care are nevoie de el.

Sunt independenți
Fie că cer părerea cuiva, fie că nu, Capricornul va face tot ceea ce-i trece prin cap, indiferent ceea ce vor spune sau crede cei din jur. De cele mai multe ori nu se pot integra într-o echipă, deoarece, fiind concentrați, ambițioși și perfecționiști, cei pe care îi au drept parteneri nu se ridică la nivelul lor și preferă să facp ei toată treaba singuri.

Sunt disciplinați
Poate sunt cei mai disciplinați reprezentanți ai zodiacului. În cazul în care întâlnesc obstacole pe drumul către succes, nu se lasă bătuți. Caută soluții să rezolve toate probleme, în așa fel încât nu doar să ajungă la destinație, ci să ajungă cu bine aici. Au puterea de a se ridica de jos ori de câte ori este nevoia. Este zodia care se reinventează de fiecare dată.

Dau cele mai bune sfaturi
Capricornii sunt considerați a fi spirite bătrâne. Sunt foarte ageri, iar în mintea lor conexiunile se fac cu cinci minute înaintea tuturor.

Continuarea aici