Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Special pentru doamne și domnișoare! Acestea sunt cele mai bune 4 ALIMENTE pentru a vă echilibra HORMONAL!

| 0 comments

Cele mai bune 4 alimente pentru a echilibra hormonii la femei!

Fiecare femeie vrea sa gaseasca sursa pentru a arata tanara pentru totdeauna. Acest lucru este posibil cu combinatia perfecta de ingrediente care pot echilibra hormonii si sistemul de reproducere.

Prin consumul de alimente sanatoase, bogate in substante nutritive, nivelul de energie poate fi marit, starea de spirit imbunatatita, puteti obtine o piele mult mai stralucitoare si accelerarea metabolismului.

1. Pestele gras
Acizii grasi si omega 3 care se gaseste in peste joaca un rol important in sanatatea unei femei. Poate proteja femeile de boli cardiace, depresie, hepertensiune arteriala si procesele imflamatorii.

2. Iaurt
Iaurtul este un aliment care este bine cunoscut pentru beneficiile lui cu mult timp in urma si consumul sau poate aduce multe beneficii sanatoase. Acest este un produs lactat fermentat foarte bogat in probiotice care ajuta la reproducerea bacteriilor sanatoase din intestin si contine calciu pentru oase puternice. Iaurtul contine de asemenea si vitamina D care ajuta la reglarea hormonilor la femei.

3. Condimente
Condimentele si plantele sunt importante pentru imbunatatirea starii generale de sanatate. Scortisoara, usturoiul si branza sunt cateva dintre ele, care reprezinta un tratament natural perfect pentru femei. Daca veti consuma zilnic, nu conteaza daca separat sau impreuna cu alte alimente acestea vor contribui la o stare minunata de spirit, un echilibru hormonal si un aspect tineresc al fetei si al corpului.

4.Legume bogate in antioxidanti
Legumele si frunzele bogate in antioxidanti pot ajuta la mentinerea echilibrului hormonal la femei. De asemenea sunt bogate in multe minerale si vitamine.
SURSA