Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Sprâncene rare? Aplică lămâie pe ele timp de 4 săptămâni – acest tratament este un real ajutor

| 0 comments

Lămâia conţine acid folic împreună cu vitaminele B şi C, dar şi multe alte componente nutritive care ajută la creşterea părului. Pentru cei care se confruntă cu sprâncene rare care cresc foarte greu, acest tratament este un real ajutor. Este natural şi are efecte garantate. Se taie o lămâie felii şi se aplică pe sprâncene pentru câteva minute.

După 15-20 de minute se îndepărtează excesul de suc cu apa călduţă. Alternativ, puteţi face un amestec de lămâie şi ulei de cocos, pe care să îl lăsaţi să se infiltreze timp de două săptămâni, pe care mai apoi să îl aplicaţi seara pe sprâncene. Lăsat să acţioneze întreaga noapte, obţinem rezultate foarte bune.

FOARTE IMPORTANT: Evitaţi expunerea la soare aproximativ două ore după aplicarea tratamentului cu lămâie, deoarece în contact cu soarele lămâia poate decolora uşor nuanţa sprâncenelor.
Sursa1

Lamaia: superalimentul alcalin
10 beneficii care te vor convinge sa o consumi zilnic

1. Sunt puternic alcaline. Lamaile au un gust acid, insa au un efect alcalin puternic si te ajuta sa-ti restabilesti ph-ul corpului. De aceea, este recomandat sa-ti incepi ziua cu un pahar de apa calda cu lamaie.

2. Sunt bogate in vitamina C si flavonoide care lupta impotriva infectiilor si te protejeaza, in special in sezonul rece.

3. Ficatul tau iubeste lamaile. Acestea sunt un stimulant extraordinar si il detoxifiaza.

4. Iti curata intestinele. Lamaile stimuleaza activitatea intestinelor si provoaca niste contractii care elimina toxinele stocate chiar si de mai multi ani.

5. Acidul citric din lamai dizolva depozitele de calciu si pietrele la rinichi.

6. Vitamina C din lamai neutralizeaza radicalii liberi responsabili pentru imbatranire si boli.

7. Lamaile au proprietati anti-bacteriale puternice. Experimente facute pe zeama de lamaie au demonstrat ca acesta distruge bacteriile provocatoare de malarie, holera, difterie si febra tifoida

8. Vasele de sange sunt intarite de vitamina P existenta in lamai, motiv pentru care acestea sunt recomandate si persoanelor hipertensive.

9. Lamaile contin 22 compusi anti-cancer si stopeaza inmultirea celulelor canceroase.

10. Lamaile sunt excelente pentru vedere. Numeroase simptome pot fi atenuate prin consumul de lamai.
Sursa2