Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

Toata lumea a ras de el, a fost luat peste picior, umilit si injosit… Gojman azi a rupt tacerea! Mesajul lui pentru toata lumea. Urmeaza sa fie ispita, s-a impacat cu Mirela? El e cu siguranta “asumat” :)

| 0 comments

Ionuţ Gojman, concurentul de la “Insula Iubirii” care i-a dat papucii iubitei pentru a rămâne ispită în sezonul următor, a şocat din nou!

De data aceasta, cu o replică ironică la adresa internauţilor care l-au criticat în ultimul timp.

Ionuţ a ţinut să le mulţumească pentru tot efortul pe care l-au depus, indiferent dacă i-au adus reclamă negativă sau pozitivă. Iar pentru cei care l-au criticat în mod special, tot acest timp, concurentul a transmis câteva cuvinte tăioase, care ar putea fi uşor deranjante şi care şi-au păstrat ironia cu care a obişnuit Gojman.

“Salutare. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru implicare şi determinare sau chiar pierdere de timp. În câteva ore, o zi, am ajuns top search pe Google, top search pe Youtube, top search pe Instagram şi Facebook. Sper să nu ajungeţi să îmi cereţi bani pentru această publicitate.

“Asumaţi-vă”, fie ea pozitivă, fie ea negativă, fie frustrantă. Asta, la fiecare în funcţie de consimţământul liber exprimat, sper să menţineţi ritmul, iar când nu mai faceţi faţă, vă ajut cu drag. Toate cele bune vă doresc”, a transmis Ionuţ Gojman pe contul său de Instagram.

Nu este prima dată când Ionuţ de la “Insula Iubirii” apelează la ironie în conflictele cu internauţii. În urmă cu nici două săptămâni, viitoarea ispită a a postat o fotografie cu Bogdan, colegul său, dar şi cu Cătălin din sezonul trecut, iar descrierea de la postare nu face decât să arate aroganţă. Ba chiar Ionuţ este conştient de ceea ce face şi chiar singur îşi “invită” fanii la critici.”#viaţa #de #zi #cu #zi #trio #îndragosteală #oricând #campion #pe #sate #power #ori #eşti #arogant #ori #nu #mai #eşti #hai #cu #hate-ul 😂😂😂 #noi #fim #sănătoşi”, a scris atunci Ionuţ Gojman, pe Facebook.

sursa