Fii Sanatos

Ce simplu este sa fii sanatos!

TOP 3 cele mai infidele femei, in functie de zodie!

| 0 comments

Astrologii sunt de parere ca fidelitatea este influentata de semnul zodiacal. Astfel, pentru unii nativi, inselatul poate sa fie floare la ureche, in timp ce altii prefera sa ramana credinciosi partenerului de viata.

In cele ce urmeaza, vom vedea care sunt cele mai infidele femei, in functie de zodie. Aceste native nu tin foarte mult la fidelitate si au tendinta de a calca stramb.

Locul 3 – Femeia Berbec:
Femeia Berbec este intr-o permanenta cautare a pasiunii si dragostei si niciodata nu se multumeste cu ce are. Ii place sa fie admirata si sa aiba barbati dispusi sa faca orice pentru a-i intra in gratii in jurul ei. Nascuta intr-o zodie impulsiva, guvernata de planeta Marte, femeia Berbec nu sta prea mult pe ganduri cand vede un barbat care ii place, chiar daca asta inseamna sa ii greseasca partenerului.

Considera ca are nevoie de multa libertate, chiar si atunci cand este casatorita sau intr-o relatie de lunga durata, si se simte constransa atunci cand trebuie sa ii faca pe plac partenerului. De asemenea, are tendinta sa se plictiseasca intr-o relatie si sa calce stramb doar pentru ca are nevoie de aventura in viata.

Se pricepe la seductie si este foarte pasionala, ii place sa faca sex si sa „vaneze” potentiali parteneri sexuali, considerand ca rolul de femeie cuminte nu i se potriveste.

Locul 2 – Femeia Scorpion:
Loialitatea nu este deloc o caracteristica definitorie pentru femeia Scorpion. Sexualitatea joaca un rol foarte important pentru nativele acestui semn zodiacal, asa ca, cu cat vor experimenta cu mai multi barbati, cu atat vor fi mai multumite.

Femeia Scorpion se pricepe foarte bine sa isi ascunda infidelitatile si gaseste mereu o scuza prin care sa scape basma curata atunci cand partenerul o banuieste ca nu este loiala. Daca gaseste chiar si cel mai mic motiv de nemultumire intr-o relatie, isi va insela partenerul, considerand ca are tot dreptul sa faca asta.

Isi pune adesea propriile dorinte mai presus decat ale jumatatii sale si este manata de instincte. Perspectiva de a ramane alaturi de un barbat toata viata nu ii surade, mai ales pentru faptul ca nimeni nu pare sa ii inspirea mare incredere.

Citeste mai departe AICI