Fii Sanatos

Uită-te la ziua ta de naștere și vezi ce ești: pisică, porumbel, panteră, câine, leu sau…

| 0 comments

Uită-te la ziua ta de naștere și vezi ce ești: pisică, porumbel, panteră sau… vezi în următoarele rânduri lista completă în funcție de data nașterii:

Între:
– Ianuarie 01 și 09 ești câine
– Ianuarie 10 și 24 ești șoarece
– Ianuarie 25 și 31 ești leu

Între:
– Februarie 01 și 05 ești pisică
– Februarie 06 și 14 ești porumbel
– Februarie 15 și 21 ești broască țestoasă
– Februarie 22 și 28 ești panteră

Între:
– Martie 01 și 12 ești maimuță
– Martie 13 și 15 ești leu
– Martie 16 și 23 ești șoarece
– Martie 24 și 31 ești pisică

Între:
– Aprilie 01 și 03 ești câine
– Aprilie 04 și 14 ești panteră
– Aprilie 15 și 26 ești șoarece
– Aprilie 27 și 30 ești broască țestoasă

Între:
– Mai 01 și 13 ești maimuță
– Mai 14 și 21 ești porumbel
– Mai 22 și 31 ești leu

Între:
– Iunie 01 și 03 ești șoarece
– Iunie 04 și 14 ești broască țestoasă
– Iunie 15 și 20 ești câine
– Iunie 21 și 24 ești maimuță
– Iunie 25 și 30 ești pisică

Între:
– Iulie 10 și 15 ești câine
– Iulie 16 și 26 ești porumbel
– Iulie 27 și 31 ești pisică

Între:
– August 01 și 15 ești maimuță
– August 16 și 25 ești șoarece
– August 26 și 31 ești broască țestoasă

Între:
– Septembrie 01 și 14 ești porumbel
– Septembrie 15 și 27 ești pisică
– Septembrie 28 și 30 ești câine

Între:
– Octombrie 01 și 15 ești maimuță
– Octombrie 16 și 27 ești pisică
– Octombrie 28 și 31 ești panteră

Între:
– Noiembrie 01 și 16 ești leu
– Noiembrie 17 și 30 ești pisică

Între:
– Decembrie 01 și 16 ești câine
– Decembrie 17 și 25 ești maimuță
– Decembrie 26 și 31 ești porumbel

Explicații

Dacă ești un câine
Esti o persoana loiala si draguta. Loialitatea ta nu poate fi pusa la indoiala niciodata. Esti o persoana cinstita si sincera atunci cand vine vorba de locul de munca. Esti intr-adevar o persoana simpla! Acesta este motivul pentru care prietenii se agata de tine… Ai un gust foarte bun la haine! Daca nu ai garderoba actualizata, cazi in depresie. Ai un grup mic de prieteni, dar sunt oameni sinceri.

Dacă ești un șoarece
Esti o persoana putin rautacioasa! Raceala rautacioasa din ochii tai este ceea ce te face atat de dragut si atragator pentru toata lumea. Esti o persoana extrem de distractiva! Nu este de mirare ca toata lumea cauta compania ta si asteapta cu nerabdare petrecerile tale. Cu toate acestea, esti sensibil. Oamenii trebuie sa isi aleaga bine cuvintele atunci cand stau de vorba cu tine.

Dacă ești un leu
Leul este o persoana puternica, dar foarte iubitoare de pace. Incercati sa evitati o situatie in care trebuie sa luptati. Esti o persoana care ii place libertate, dar in acelasi timp esti statornica. Esti un lider inascut si stii cum sa conduci oamenii. Oamenii iubesc felul in care ii tratezi. Iti place sa fii iubit si in centrul atentiei.

Dacă ești o pisică
Esti o persoana extrem de indragita, adorabila si uneori timida. Ai momente cand preferi linistea. Iti place sa explorezi diverse lucruri. In mod normal esti o persoana linistita, dar atunci cand situatia o cere, poti deveni vulcanica. Adori moda si iti place ai mereu haine in trend.

Iti place sa petreci timpul cu prietenii si eviti sa intri in discutii cu persoane straine. Oamenii se simt foarte bine in compania ta. Ai mare grija cand iti alegi prietenii.

Dacă ești o broască țestoasă
Esti aproape o persoana perfecta cu o inima frumoasa. Gesturile tale de bunatate sunt mereu discutate de oameni. Nu iti place sa te razbuni pe o persoana care ti-a facut rau. La fel ca si leul, iti place pacea. Nu iti place sa vorbesti oamenii pe la spate. Oamenii iubesc felul in care ii tratezi. Faci gesturi frumoase fara a astepta sa primesti ceva in schimb. Esti destul de generoasa.

Dacă ești un porumbel
Esti simbolul fericirii si bucuriei in viata. Chiar daca viata te incearca, ramai neafectat. Iti raspandesti bucurie pe oriunde mergi. Esti liderul grupului tau de prieteni si iti place sa consolezi oamenii atunci cand se afla intr-o situatie urata. Nu iti place ipocrizia si indepartezi oamenii ipocriti. Ei nu pot fi pe placul tau, indiferent ce ar face. Meticulozitatea si organizarea este punctul tau forte. Feriti-va, va puteti indragosti foarte usor.

Dacă ești o panteră
Esti o persoana misterioasa. Sunteti genul de persoana care se descurca foarte bine in situatii constranse. Iti place barfa. Iti place sa gestionezi lucrurile dupa bunul tau plac. Ca urmare, puteti pierde uneori. Ajuti oamenii sa iese din situatii neplacute atunci cand au nevoie de tine.

Dacă ești o maimuță
Esti o persoana nerabdatoare si activa! Vrei ca lucrurile sa fie facute cat mai repede posibil. Inima ta este simpla si draguta atunci cand esti in centrul atentie. Esti unic, in felul tau. Iti place sa te simti in siguranta. Ai al saselea simt foarte bine dezvoltat. Reusesti sa faci o multime de bani datorita mintii tale!
SURSA