Fii Sanatos

Un român beat a strigat „Allah Akbar” într-o biserică din Italia, în timpul slujbei de Bobotează

| 0 comments

Incidentul s-a petrecut chiar in ziua de Boboteaza intr-o biserica din comuna Alba Adriatica din Italia.

Dupa ce s-a imbatat barbatul a intrat in biserica fix in timpul slujbei si a urlat cat a putut de tare „Allah Akbar”. La slujba din biserica Sant’Eufemia se aflau în jur de 50 de enoriași, care s-au speriat teribil și au crezut că urmează un atac terorist. Preotul parohiei, care îl cunoștea pe românul care trăia pe străzile comunei italiene, i-a calmat pe oameni.

Chiar si asa unul dintre oamenii prezenti la slujba a sunat la politie iar carabinierii au venit imediat si l-au arestat pe barbat. Nu a fost nevoie de investigatii suplimentare pentru ca politistii si-au dat seama imediat ca barbatul era intr-o stare avansata de ebrietare asa ca l-au incatusat si l-au dus la un spital din apropiere pentru a fi supus unor investigatii psihiatrice.

Strigatul „Allah Akbar” este folosit de atacatorii islamisti extremisti in timpul actelor de terorism si inseamna „Allah e mare”. Mai multe atentate teoriste din lume au fost puse in scena de barbati care initial au strigat asta pentru ca viitoarele victime sa stie ce se intampla.

sursa